HEERHUGOWAARD – Een 29-jarige vrouw uit Winkel is woensdagavond 6 februari met haar auto op zijn kant gegaan na een botsing met een 24-jarige man uit Castricum op de rotonde van de A.C. De Graafweg (N241) met de Provincialeweg (N242) nabij Heerhugowaard.

Over het hoofd gezien
De 24 jarige bestuurder zag bij het oprijden van de rotonde de 29-jarige vrouw over het hoofd. Rond 22.00 uur kregen politie, ambulancedienst en een weginspecteur van de provincie de melding van de aanrijding op de rotonde.

Op zijn kant
Door de botsing tussen de twee auto’s kwam de vrouw met haar auto op zijn kant terecht. Zij reed over de rotonde in de richting van Triflor Bloembollen en werd aangetikt door de auto. Het voertuig sloeg over de kop en kwam op zijn kant tegen de vangrail tot stilstand.

Naar het ziekenhuis vervoerd
Na behandeling ter plaatse. Werd de 29-jarige vrouw voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De andere bestuurder bleef ongedeerd. De rotonde is enige tijd gedeeltelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Bergingsbedrijf Haulo heeft de auto’s afgesleept.

Fotografie: Maurice Amoureus