Automobiliste in sloot langs de N302

WESTWOUD – Een automobiliste is maandagavond 23 december even na 22.30 uur met haar auto te water geraakt langs de Westfrisiaweg N302. De vrouw reed met haar voertuig vanuit de richting Enkhuizen in de richting van Hoorn en raakte ter hoogte van Westwoud doordat zij onwel werd in de sloot. Politie, brandweer, ambulanceteams en een trauma team werden met spoed gealarmeerd voor de melding van het verkeersongeval.

Politiemensen direct te water
Politiemensen die als eerste op de plek arriveerde gingen meteen het water in en sloegen de ramen van de auto in en gingen meteen kijken hoe het met het slachtoffer die in voertuig zat ging. Dit bleek ernstig te zijn. Al vrij snel hierna kwam de brandweer van Westwoud ter plaatse en de ambulancedienst. Gevolgd door nog meer brandweervoertuigen en de tweede ambulance. De brandweerlieden hebben vervolgens het slachtoffer uit het te water geraakte voertuig gehaald.

Ook traumateam ter plaatse
Inmiddels was ook het trauma team ter plaatse. En zij assisteerde de ambulancedienst met het stabiliseren van het slachtoffer. Vervolgens is de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een deel van de N302 was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De brandweer assisteerde de berger met het uit sloot halen van de auto.

Foto’s: Wesley Boots

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.