Automobilist gewond geraakt bij flinke crash op de Driehuizen in Wervershoof

WERVERSHOOF – Zondagavond 25 december even na 19.30 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Driehuizen in Wervershoof. Een automobilist reed over de Driehuizen vanuit de richting van Wervershoof in de richting van Hoogkarspel en kwam in de berm terecht, raakte in de slip en werd uiteindelijk over een sloot gelanceerd.

Weer op zijn wielen
De personenauto sloeg aan de andere kant van de sloot over de kop en kwam tot stilstand weer op zijn wielen. Politie, ambulancedienst en de brandweer van Wervershoof kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen aan de bestuurder van het gecrashte voertuig.

Al uit het voertuig
Bij aankomst van de hulpdiensten stond de bestuurder echter al naast de zwaar beschadigde auto. De bestuurder is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

In onderzoek
Hoe het eenzijdige ongeval kon gebeuren, is in bij de politie. Verkeer ondervond enige hinder van het ongeval op de Driehuizen vlakbij de kruising met de Veenakkers. Bergingsbedrijf Rood heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

(Het ongeluk zondagavond op de Driehuizen in Wervershoof)