Automobilist (19) op vrachtwagen gebotst van man (34) op de Westfrisiaweg (N307) in Venhuizen: Weg richting afrit Voetakkers (N307) enige tijd afgesloten 

VENHUIZEN – Dinsdagmiddag 10 oktober rond 12.30 uur is een 19-jarige man uit Schagen met zijn auto in de zijkant van een vrachtwagen gebotst, die bestuurd werd door een 34-jarige man uit het Friese Opsterland op de (N307) in Venhuizen.

Aanrijding Zowel de vrachtwagenchauffeur als automobilist kwamen vanaf de rotonde van de Florasingel (N307) gereden richting de afrit Voetakkers. De bestuurder van de auto reed naast de vrachtwagen en botste in de zijkant van de vrachtwagen op de plek waar het verkeer moet ritsen.

Ter plaatse behandeld Hulpdiensten kwamen na de melding met spoed ter plaatse. De twee inzittenden van de personenauto werden ter plekke behandeld. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Enige tijd afgesloten De (N307) vanaf de rotonde Florasingel naar de afrit Voetakkers was enige tijd afgesloten voor al het verkeer. De politie heeft de aanrijding in onderzoek. Bergingsbedrijf Rood heeft de auto afgesleept. 

Fotografie: Wesley Boots