ENKHUIZEN – Dinsdagmorgen rond half 8 vond er op de Provincialeweg N506 tussen Venhuizen en Enkhuizen een verkeersongeval plaats. Hierop werd het duikteam Westfriesland-Oost gealarmeerd en ook werden diverse politie en ambulances gealarmeerd.

Ter plaatse bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen 2 auto’s. Omdat er mogelijk sprake was van beknelling werd er ook een blusvoertuig van brandweer Enkhuizen gealarmeerd. Maar gelukkig bleek dit niet het geval. Door nog onbekende oorzaak bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen twee auto’s hierbij is 1 van de voertuigen te water geraakt. Het slachtoffer kon zelf uit het voertuig komen en werd door het ambulance-personeel gecontroleerd. En is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn. De Provincialeweg N506 was enkele uren afgesloten mede door het ongeval. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van het ongeval.

P200 melding :07:36:05 28-10-08 10 G BRAN Prio 1 (GG: anh-inci-9) PROVINCIALEWEG – N506 37,7 ENKHUIZEN Drenkeling ENK685 ENK645 NHN524

Foto’s Jeroen Kooi