Agenten en omstanders redden te water geraakte man (35) en kinderen (3) jaar oud en (6) maanden uit auto in Bovenkarspel (video)

BOVENKARSPEL – Een auto met daarin een 35-jarige vader en twee kinderen is dinsdagochtend 3 januari rond 06.30 uur op de kruising Geerling en Esdoornlaan in Bovenkarspel te water geraakt. De auto kwam op z’n kop in het water terecht. De vader wist de twee kinderen, één van 3 jaar oud en de ander nog een baby van 6 maanden, boven water te houden.

Agenten en omstanders te water
Vier agenten en drie voorbijgangers gingen te water. Gezamenlijk lukte het om het voertuig te kantelen, waardoor er een raam boven water kwam. De hulpdiensten hebben de kinderen en de man uiteindelijk uit de auto bevrijd. De auto kwam in aanrijding met het andere voertuig op deze kruising.

Hulpdiensten
De auto met de man en de twee kinderen kwam eindelijk op z’n kop in het water terecht langs de Esdoornlaan. Politie, brandweer, ambulancediensten en de traumaheli kwamen ter plekke op de kruising.

Naar het ziekenhuis
Uiteindelijk zijn de drie inzittenden van de auto en de bestuurder van de andere naar het ziekenhuis overgebracht. De Verkeersongevallen analisten van de politie doen onderzoek naar de exacte toedracht. De Esdoornlaan was lange tijd afgesloten voor al het verkeer.

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.