WIJDENES – Donderdagochtend 17 januari vond er een aanrijding plaats op de Zuideruitweg in Wijdenes. Rond 08.00 uur knalde een 36-jarige man uit Bovenkarspel met zijn auto op een stilstaande auto van een 67-jarige vrouw uit Wijdenes. Hulpdiensten kwamen ter plaatse maar niemand raakte gewond.

Aanrijdingen op de (A7)
Op de (A7) tussen Avenhorn en Middenbeemster ging het donderdagochtend maar liefst drie keer mis. Het ging hier om kop-staartbotsingen. Een 22-jarige vrouw uit Westzaan en een 48-jarige man uit Amsterdam waren rond 08.00 uur met elkaar in botsing gekomen op de (A7) rechts in de richting van Hoorn. De beide bestuurders konden te plaatse behandeld worden door de hulpdiensten.

Geen gewonden
Ook vonden er nog twee aanrijdingen plaats op de (A7) vanuit de richting Hoorn naar Amsterdam. Bij deze botsingen bleven het ook bij flink wat blikschade. Niemand hoefde hier ook naar het ziekenhuis. Door de drie aanrijdingen ontstond er veel vertraging op de (A7). Diverse auto’s moesten weggesleept worden.

Kopstaart-botsing Wognum
Op de Hoornseweg in Wognum ontstond donderdagmiddag ook een kopstaart-botsing tussen twee auto’s. Dit verkeersongeluk gebeurde ter hoogte van verkeersschool van Vugt. Het bleef ook hier bij blikschade.