DE GOORN – Dinsdagochtend 2 oktober rond 08.50 uur is een 52-jarige man uit Berkhout met zijn auto achterop de auto van een 50-jarige vrouw uit Berkhout geknald op de Braken (N507) in De Goorn. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Zowel de man als de vrouw bleven ongedeerd.

Aanrijding op de (A7)
Dinsdagochtend rond 09.00 uur ontstond een kettingbotsing op de (A7) vanuit de richting Hoorn naar Amsterdam. Een 27-jarige automobilist uit Purmerend knalde achterop de auto voor hem van een 64-jarige vrouw uit Purmerend. Deze knalde weer tegen de auto van een 43-jarige man uit Wognum. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Lange files
De drie kwamen er met lichte verwondingen vanaf. Verkeer vanuit de richting Hoorn stond in een kilometerslange file. Twee auto’s raakte dermate beschadigd dat ze afgesleept moesten worden. Rond 09.00 uur ontstond een éénzijdig verkeersongeval op de Westfriese Parkweg in Hoorn. Een vrouw was hier met de auto op een paal geknald.

Twee gewonden in Hoorn
Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Zowel de bestuurster als een bijrijder werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is even later afgesleept door bergingsbedrijf Rood. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.