Aanrijdingen op de Driehuizen in Andijk, De (A7) Wognum en de Marowijne in Zwaag

ANDIJK – Woensdagmiddag 14 augustus vonden diverse aanrijdingen plaats in de regio. Rond 15.00 uur botste een busje en een auto met elkaar op de kruising Driehuizen met de Veenakkers in Andijk.

Oversteken
Het ongeluk ontstond nadat een 53-jarige man uit Rotterdam in een busje vanuit de richting Klaas Schouten bloembollen de Driehuizen vanaf de Veenakkers wilde oversteken naar de Veenakkers richting de Tolweg.

Over het hoofd gezien
De bestuurder van het busje zag de auto van een 66-jarige vrouw uit Andijk die over de Driehuizen reed uit de richting Wervershoof in de richting van de Hoogkarspel over het hoofd waardoor de auto in de zijkant van het busje botste.

Hulpdiensten
Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurders konden ter plekke behandeld worden. De schade was groot.

Auto op zijn kant Wognum
Op de afrit van de (A7) in Wognum vond deze middag een éénzijdig verkeersongeval plaats. Een auto kwam hier op zijn kant terecht. De bestuurder was wonder boven wonder ongedeerd gebleven.

Aanrijding Zwaag
Op de Marowijne in Zwaag botste iets voor 18.00 uur een auto en fietser op elkaar. Politie en ambulance kwamen ter plaatse.

Lichtgewond
De fietser raakte door het ongeval lichtgewond. De bestuurder van de auto werd gehoord door de politie. De politie heeft de ongevallen in onderzoek.

(Foto, Ongeval woensdagmiddag 14 augustus te Andijk)

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.