HEERHUGOWAARD – Zondagmiddag 10 februari hebben de hulpdiensten diverse verkeersongevallen afgehandeld in de regio. Een 41-jarige man uit Oudkarspel raakte met zijn personenauto van de weg en kwam in een greppel terecht langs de (N242) in Heerhugowaard. Hulpdiensten kwamen ter plaatse maar de bestuurder bleef ongedeerd. Een weginspecteur zorgde voor een afzetting en een berger haalde het voertuig uit de berm.

Auto over de kop
Een 22-jarige man uit Aartswoud sloeg zondagmiddag 10 februari met zijn auto over de kop in het dorp. Het verkeersongeluk gebeurde op de Schoolstraat in Aartswoud. De 22-jarige man uit Aartswoud was met zijn auto in de flank gereden van een personenauto bestuurd door een 22-jarige man uit Abbekerk. Hierdoor sloeg de Aartswouder over de kop.

Hulpdiensten
Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De beide bestuurders kwamen er met lichte verwondingen vanaf. De twee auto’s werden afgesleept door een berger. Op de Zuidtangent in Heerhugowaard ging het ook mis. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Hier viel één gewonde. De politie heeft de aanrijdingen in onderzoek.

Auto in greppel langs de (N242) Foto’s: Albert, Provincie Noord-Holland