Verkeersongevallen in Venhuizen, Hoogkarspel en Westwoud

HOOGKARSPEL – Op zaterdagavond 25 april rond 22.20 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Kerspelweg in Hoogkarspel. Een fietser was hier hard ten val gekomen. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

VENHUIZEN – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 april rond 00.30 uur kregen de hulpdiensten de melding van een verkeersongeval op de Zuiderdijk in Venhuizen. Al snel werd duidelijk dat het niet op de Zuiderdijk was, maar op het fietspad langs de Provincialeweg N506. Een fietser was hier hard ten val gekomen. Omdat het er ernstig uit liet zien werd ook de Traumaheli uit Amsterdam gealarmeerd voor assistente. Al snel bleek alles mee te vallen en de traumaheli is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

WESTWOUD – Op zondagmiddag 26 april rond 15.00 uur vond er een ongeluk plaats op de N302 bij Westwoud. Politie en ambulancedienst snelde zich ter plaatse. Er had zich een botsing plaatsgevonden tussen twee auto’s. Het ging om een zogenoemde kopstaart aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd.

Reacties zijn gesloten.