AARTSWOUD – Dinsdagochtend 30 mei vonden er drie aanrijdingen plaats. Het ging mis op de Westfriesedijk (N239) ter hoogte van Aartswoud. Op de Alkmaarseweg (N242) bij Middenmeer en op de Medemblikkerweg (N240) in Wieringerwerf. In Aartswoud op de Westfriesedijk (N239) belandde rond 10.30 uur een vrouw met haar auto op de verkeerde weghelft. Zij kwam in botsing met een tegemoet komende auto en haar voertuig kantelde hierdoor.

Omstanders verlenen hulp
Een vrachtwagenchauffeur die getuige was van het ongeval en nog een aantal automobilisten die het ongeval zagen gebeuren verleende direct eerste hulp. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen vervolgens ter plaatse en namen het van de omstanders over.

Vrouw gewond geraakt
De vrouw liep door het ongeluk diverse verwondingen op en is naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist kon ter plekke behandeld worden. De politie heeft het ongeluk in onderzoek. Bij het ongeluk op de (N242) viel rond 06.00 uur ook één gewonde. Bij het ongeluk op de Medemblikkerweg (N240) bleef het volgens de politie bij alleen blikschade. Diverse voertuigen moesten afgesleept worden.

Fotografie: Lissa Spaan en Ben Brink