LUTJEBROEK – De politie is op zoek naar getuigen van het taxi -ongeval dat donderdagochtend 11 augustus plaatsvond in Lutjebroek. Hierbij overleed een 18-jarige jongen uit Grootebroek. Hij viel toen hij rond 03.45 uur op de Azalealaan uit de taxi stapte. Bij zijn val liep hij hersenletsel op. Hij overleed later in het ziekenhuis.

De taxichauffeur, die het slachtoffer en zijn vrienden van Hoorn naar Lutjebroek bracht, was niet meer aanwezig op de plaats van het ongeval toen de hulpdiensten arriveerden. De politie achterhaalde later de identiteit van de man maar heeft hem nog niet kunnen spreken.

De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval gebeurd is en roept daarom getuigen op contact op te nemen met de politie in Hoorn. Heeft u donderdagochtend de jongens op het Stationsplein in Hoorn in de taxi zien stappen? Of heeft u hen, of de taxi in Lutjebroek gezien? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Bekend is dat er op het Stationsplein in Hoorn rond 03.25 uur drie vrouwen in dezelfde taxi wilden stappen als het slachtoffer en zijn vrienden. Deze vrouwen bleven uiteindelijk achter en namen een andere taxi. De politie zou graag met deze drie vrouwen in contact willen komen.