HOORN – De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval waarbij een 15-jarige jongen uit Hoorn gewond raakte. De aanrijding vond plaats op de J.D.Pollstraat in Hoorn op maandag 24 Oktober 2011.

Het slachtoffer reed omstreeks 09.00 uur op de fiets vanaf de Emmastraat in de richting Wilhelminalaan. Bij de kruising met de J.D.Pollstraat had hij groen licht en reed de kruising op. Over de J.D.Pollstraat kwam een zwarte Volkswagen Polo met geblindeerde ramen aangereden. De fietser zag dat de auto niet voor het rode licht ging stoppen, maar hij kon niet meer op tijd wegkomen. Er ontstond een aanrijding waarbij de fietser een hersenschudding en verschillende kneuzingen opliep. Zijn fiets raakte totaal vernield.

De bestuurder van de zwarte personenauto reed na de aanrijding door. Een getuige verklaarde dat de auto niet was voorzien van een kentekenplaat.

De politie zoekt getuigen van de aanrijding of personen die de auto, die aan de voorzijde beschadigd moet zijn, herkennen. De politie in Hoorn is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief