Man (27) uit Winkel slingert over de snelweg (A1)

WINKEL – Een 27-jarige man uit Winkel is in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 juni aangehouden. Agenten zagen op de A1 bij Naarden een voertuig rijden die opviel door zijn rijgedrag. Een tikkie te hard, slingerend en uiterst links op een nagenoeg lege snelweg (A1). Bij de staandehouding die ze uitvoerden kregen de agenten al het sterke vermoeden dat de bestuurder onder invloed was van drugs zo meldt de politie.

Diverse drugs in de auto
Dat werd nog eens versterkt toen ze in zijn auto vermoedelijk XTC, GHB, Hennep en cocaïne vonden. Vermoedelijk, want het NFI moet het nog testen. De 27-jarige man uit Winkel voldeed niet aan het bevel tot overgifte van alle drugs en hij bleek ook nog eens te rijden met een verlopen rijbewijs. Normaal gesproken is dat laatste geen hele zware overtreding, maar aangezien de man een rijbewijs had voor beperkte duur wordt het hem wel zwaar aangerekend.

Bloed afgenomen
In verband met de verdenking van het rijden onder invloed is er bloed afgenomen middels, wat ze noemen, een bloedblok. Daarnaast is er melding gedaan naar het CBR en de man zal waarschijnlijk een onderzoek rijgeschiktheid moeten ondergaan. Voor alle strafbare gedragingen is proces-verbaal opgemaakt en de drugs zijn in beslag genomen.

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.