HOORN – Een 18-jarige man uit Hoorn is zondagavond 31 maart rond 18.00 uur op de Korenmolen in Hoorn beroofd van zijn bromfiets, helm en smartphone. Het slachtoffer moest onder dwang van een mes zijn spullen afstaan. Drie daders hebben hem daarbij ook mishandeld.

Ter plaatse behandeld
Het slachtoffer is ter plekke door het ambulance personeel behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. Een van de verdachten is een jongen van 16 tot en met 18 jaar oud en ongeveer 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte spijkerbroek en had kort, aan de zijkant opgeschoren, bruin haar.

Tweede verdachte
De tweede verdachte is een jonge blanke man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een rode jas, blauwe spijkerbroek en had zwart naar de zijkant gekamd haar. De derde verdachte is een jongeman van ongeveer 1.85 meter lang met kort blond haar. Deze jongen droeg een vest.

Getuigenoproep
De bromfiets die is afgenomen is een bromscooter van het merk Peugeot, type S1b, in de kleuren grijs en blauw. De bromfiets is voorzien van het kenteken FD002D. De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien? Belt u dan met de politie in Hoorn, 0900-8844.