HOORN – Zondagochtend 16 maart heeft een overval plaatsgevonden op de Burger King aan het Stationsplein in Hoorn. Om even voor 01.00 uur kwam een man de eetgelegenheid binnen en dreigde het personeel met een wapen en dwong hen geld af te staan. De overvaller had gezichtsbedekking, was in de leeftijd van 20-35 jaar, had een lengte van ongeveer 1.80 m., normaal postuur en een getint uiterlijk. Na de overval vertrok de dader vermoedelijk op een scooter.

De politie is direct na de melding ter plaatse gegaan en heeft in de omgeving en heeft gezocht naar deze overvaller. Hij bleek spoorloos. De politie heeft meerdere getuigen gehoord, zowel in de eetgelegenheid als mensen die op het Stationsplein aanwezig waren. Een sporenonderzoek werd ingesteld. Bij de overval raakte niemand gewond, maar het spreekt voor zich dat deze overval impact heeft gehad op het aanwezige personeel van de eetgelegenheid. Het overvallenteam heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar extra getuigen.

Bent u getuige van deze overval of heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van het Stationsplein in Hoorn in de nacht van zaterdag op zondag tussen 00:45 en 01.20 uur? Belt u dan svp met tel.nr.: 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr.: 0800-7000. De rechercheurs van het Overvallenteam zetten het onderzoek voort.
Politie NHN