HEERHUGOWAARD – Zaterdagochtend 3 augustus in alle vroegte is een 22-jarige man uit Overveen met de auto te water geraakt langs de (N242) bij Heerhugowaard. De bestuurder bleek alcohol gedronken zo laat politiewoordvoerster Wendy Boudewijn aan ons weten.

Rijbewijs kwijt
De man werd door de politie aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar blies hij dermate hoog. Dat zijn rijbewijs is ingevorderd. Het eenzijdige ongeluk gebeurde iets na 04.00 uur.

Ongeval Hoorn
Een 44-jarige man uit Hoorn is zaterdagochtend 3 augustus rond 02.30 uur gewond geraakt bij een éénzijdig verkeersongeval op de Provincialeweg (N506) ter hoogte van de spoorwegovergang voor stroomtreinen in Hoorn.

Auto op kop
Toen de alarmdiensten ter plaatse kwamen, zagen zij dat de auto op zijn kop op het fietspad lag. Het slachtoffer bleek nog in de auto te zitten en zat bekneld. Het slachtoffer werd door brandweer bevrijd en door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en heeft al gesproken met enkele getuigen. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Fotografie: Dirk, Provincie Noord-Holland, De auto te water in Heerhugowaard