HEERHUGOWAARD – Donderdagochtend 28 februari vonden er diverse aanrijdingen plaats in de regio. Een 63-jarige automobilist uit Heerhugowaard zag rond 11.00 uur een 89-jarige fietsster uit Heerhugowaard over het hoofd op het Stationsplein in Heerhugowaard.

Aanrijding Hoorn en Wervershoof
Rond 08.20 uur zag een 54-jarige automobiliste uit Hoorn een 58-jarige fietser uit Hoorn over het hoofd op de kruising Maasweg met de Dinkelweg in Hoorn. Rond 07.20 uur vond een aanrijding plaats tussen een tractor en een auto op de Kibbel in Wervershoof. Bij deze laatste aanrijding raakte niemand gewond zo laat politiewoordvoerster Marloes de Kaart aan ons weten.

Vrouw (89) gewond geraakt in Heerhugowaard
Bij het verkeersongeluk op de kruising Stationsplein met de Zuidtagent in Heerhugowaard raakte de 89-jarige fietsster gewond en deze werd dan ook met spoed naar het ziekenhuis vervoerd na behandeling ter plaatse. Om achter de exacte toedracht van deze aanrijding te komen kwam de (voa) van de politie ter plaatse om uitgebreid onderzoek te doen.

Man (58) gewond geraakt bij ongeval in Hoorn
Bij de aanrijding op de kruising Maasweg met de Dinkelweg in Hoorn raakte de 58-jarige fietser uit Hoorn gewond. Deze 58-jarige man werd met de ambulance voor verdere behandeling naar het Dijklander ziekenhuis in Hoorn vervoerd.

Uitstekend deel van tractor raakt auto in Wervershoof
Het ongeluk op de Kibbel in Wervershoof ontstond door een uitstekend deel van de tractor. Dit had de personenauto geraakt. Er was veel schade maar gelukkig bleven de beide bestuurder ongedeerd. De politie heeft de drie ongevallen in onderzoek.

Fotografie: Maurice Amoureus