WOGNUM – Donderdagmiddag 29 november omstreeks 13.20 uur zijn een 21-jarige man uit Zwaagdijk-Oost in een personenauto en een 30-jarige man uit Wognum in een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de A.C. De Graafweg (N241) nabij Wognum.

Geen gewonden
Het ging bij deze aanrijding om een kopstaart-botsing. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De beide bestuurders raakte niet gewond zo laat een politiewoordvoerster aan ons weten. De twee auto’s werden afgesleept door bergingsbedrijf Rood.

Aanrijding Hoorn
Donderdag 29 november rond het middaguur zijn een 21-jarige fietsster uit Hoorn en een 64-jarige vrouw uit Hoorn in een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de Dinkelweg in Hoorn. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen.

Lichtgewond
De 21-jarige vrouw werd door de ambulancedienst behandeld maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden zo laat de politie weten. De 64-jarige bestuurster van de auto werd gehoord door de politie.

Aanrijding (A7)
Op de (A7) ging het donderdagochtend 29 november ook mis. Meerdere auto’s waren met elkaar in botsing gekomen op de (A7 )vanuit de richting Hoorn naar Amsterdam. Hulpdiensten kwamen ter plaatse. Niemand bleek gewond maar diverse auto’s raakte flink beschadigd door de botsing. De politie heeft de ongevallen in onderzoek.

Foto: Albert, Provincie Noord-Holland