Programma tijdens de kermis van Venhuizen 2017

VENHUIZEN – De kermis van Venhuizen gaat vrijdagavond 2 juni 2017 weer van start in café de Roode Leeuw aan het Westeinde in Venhuizen. Zij beginnen dit jaar met de Gerrit & Nick’s Kermisborrel. DJ Showcees zal de muziek deze avond verzorgen aanvang 21.00 uur en de entree is gratis.

Zaterdagavond 3 juni 2017 café de Roode leeuw en kermistent Westerbuurt Venhuizen
Zaterdagavond 3 juni in de grote zaal bij café de Roode Leeuw StukTV. Aanvang 22.00 uur. In het voorcafé van café de Roode Leeuw DJ Jordy Kribben en de entree deze avond is 5 euro. Zaterdagavond 3 juni in de kermistent aan de Westerbuurt in Venhuizen de band VEZPA. Aanvang 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.

Zondag 4 juni 2017 café de Roode leeuw en kermistent Westerbuurt Venhuizen
Zondagmiddag 4 juni buiten bij café de Roode Leeuw: Stars Like Us! Aanvang 15.00 uur. Zondagavond 4 juni in zaal van café de Roode Leeuw: Pascal Redeker, Ouwe Jongens Krentenbrood #ojkb Aanvang 20.30 uur en de entree is 5 euro. Zondag in het voorcafé: DJ Showcees.

Kermistent Westerbuurt Venhuizen
In de tent aan de Westerbuurt in Venhuizen zondagavond 4 juni T-Spoon een van de bekendste pop acts uit de jaren 90. Wie kent de hits niet ”Sex on the Beach”, ”No Time 2 Waste”, ”Mercedes Benz” enz. Tevens zal DJ en presentator JEROEN POST de lekkerste hits komen draaien uit de 90`s. Jeroen is bekend geworden als hét gezicht van de 90`s zender TMF!. Aanvang 20.00 uur en de entree is 5 euro.

Maandagochtend 5 juni café de Roode Leeuw Eerste Deun
Maandagochtend 5 juni bij café de Roode Leeuw Eerste Deun: Radio10 DJs René Verkerk & Dennis Verheugd, SNOLLEBOLLEKES & Imca Marina! Aanvang 09.00 uur en de entree is gratis. Maandagavond zaal café de Roode Leeuw: Dansado & De Feestneger, Jebroer. Aanvang 20.30 uur en de entee is gratis.

Pinkster 3 kermis Venhuizen Westerbuurt in de tent
Op pinkster 3 dinsdag 6 juni tijdens en na de Harddraverij staat de kermistent weer voor je klaar om een top dag mee te vieren! Na het succes van andere jaren hebben we ook dit jaar weer de beste kermis band van Noord-Holland geboekt: JUKEBOX!. Samen met DJ Daniel zullen zei tot in de late uurtjes Kermis Venhuizen met je afsluiten. Iedereen een hele hele fijne kermis gewenst!

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.