VENHUIZEN – De kermis van Venhuizen gaat vrijdagavond 13 mei 2016 weer van start in café de Roode Leeuw aan het Westeinde in Venhuizen. Zij beginnen dit jaar met een 90s Till Now Party! En openen de kermis met een beuker, want de PARTY ANIMALS komen hier de boel laten los gaan. Aanvang 22.00 uur en de entree is gratis.

Zaterdag 14 mei
Zaterdagavond 14 mei in het voorcafé Pascal Redeker en DJ Showcees. In de achterzaal Childsplay en DJ Rob Lee. De aanvang is 22.00 uur en de entree is gratis.

Zondag 15 mei
En op zondag 15 mei hebben zij vanaf 16.00 uur het grote buitenpodium weer vol bezet met een painoshow van formaat LOST MY KEYZ. Zij bespelen niet alleen de eigen dorpelingen, maar ook alle bevriende Wervershovers, Onderdijkers, Andijkers en Medemblikkers die ieder jaar trouw komen! ‘S avonds in de zaal hebben ze de frontman van de SJONNIES, RONNIE RUYSDAEL! Samen met Pascal Redeker en DJ Showcees maken zij er een feest van.

Maandag 16 mei
Eerste Deun ROZE MAANDAG 16 mei vanaf 09.30 uur met gratis koffie en ontbijt. Daarna de artiesten zoals ANITA MEYER. En we feesten nog lang en gelukkig in De Roode Leeuw. Je hoeft nergens heen, de hele dag door tot ’s nachts met DUNE hebben wij de beste entertainment!.

Tent Westerbuurt Venhuizen
Bij de tent aan de Westerbuurt in Venhuizen is het zaterdagavond 14 mei ook groot feest. Kermis in de tent met een Hollandse avond. Oer-Hollandse gezelligheid voor jong & oud met de lekkerste meezingers en feest hits van de afgelopen tijd. O.a. Peter Beense, Nick Stricker (Jan Smit Imitator), Adrie Hiemstra en Jaap & Martin zullen het podium betreden om de eerste kermisdag goed te beginnen. Ook hier is de entree gratis.

Open
De tent is geopend vanaf 20.00 uur en gaat om 02.00 uur dicht. Zondag 15 mei tijdens de pinkster kermis in de kermistent te Venhuizen! De helden van de 90`s Charly Lownoise & Menthal Theo gaan jouw avond zeker maken. Ook deze avond begint om 20.00 uur en de entree is 10 euro. Maandag 16 mei komt André Hazes jr hier zingen. De entree is gratis en het feest begint om 10.00 uur in de ochtend. André Hazes jr zal hier in de middag komen zingen.