De Midsummer Tuinfair in Hem, 20 en 21 juni 2015

De Midsummer Tuinfair: gezellige, landelijke tuinfair op ’t Hemmerland in Hem (N.H.), zaterdag 20 en zondag 21 juni a.s.

In het pittoreske dorpje Hem, midden in de historische driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik organiseert het team van de “Midsummertuinfair” voor het 9e jaar deze tuinfair vol specialisten met liefde voor hun vak. Locatie is wederom “´t Hemmerland” aan de Hemmerbuurt 207 in Hem.

Dit 3 hectare grote “landgoed” met grote weilanden en een heerlijk beschutte tuin is een prachtig decor waarin de standhouders met veel enthousiasme hun producten presenteren en u informeren over de nieuwste trends voor huis en tuin.

Ruim 80 standhouders staan er dit jaar.

De Foodtrucks en kramen waar u tijdens de tuinfair fantastisch kunt eten, staan rondom het gezellige terras van ’t Hemmerland waar behalve thee en koffie ook frisdrank, een lekker wijntje of een koel glas bier voor u klaar staan.

Verder een divers aanbod van culinaire verrassingen, sieraden & mode,  opleidingen, gezondheid, beauty & wellness, kunst & kitsch, woon- en tuinideeën, wijnen, brocante, planten en bloemen, streekgebonden producten, coaching, lifestyle en woonaccessoires tot bijzondere cadeauartikelen. Maar ook een “hot item” als duurzame energie komt ruimschoots aan bod.

Ook is er een ruim aanbod van workshops en demonstraties, denk hierbij bijvoorbeeld aan groendecoratie en creativiteit, cupcakes maken, vis roken of meubels “pimpen”.

De Midsummertuinfair is op beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur, de poorten sluiten echter om 17.30 voor nieuwe bezoekers.

De entree is 4,50 euro p.p, inclusief een lekker kopje koffie of thee op het gezellige terras van ’t Hemmerland. Neem uw kinderen mee; nog geen 12, dan mogen ze gratis naar binnen mits onder begeleiding van een volwassene. U kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Voor meer informatie en deelnemers kijk op www.midsummertuinfair.nl of volg ons op Facebook: www.facebook.com/midsummertuinfair

Reacties zijn gesloten.