Kippebillen Strandparty zaterdag 29 juni 2019 in de Vluchthaven van Wijdenes

WIJDENES – Ervaar de zomer tijdens Kippebillen Strandparty, het gezelligste strandfeest van West-Friesland!. Dit jaar op zaterdag 29 juni 2019, vanaf 20.00 uur. Met de vaste ingrediënten creëert Kippebillen Strandparty al meer dan 40 jaar voor jong en oud een muzikaal strandfeest.

Feestband en dj Cees Weel
Dit jaar is er livemuziek van coverband De Bounties, een enthousiaste tien koppige feestband met een allround en swingend repertoire. Tevens zal DJ Cees Weel zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond. Het evenement vindt plaats bij de Vluchthaven van Wijdenes, prachtig gelegen aan het Markermeer. Zoals altijd is er weer een gezellig kampvuur.

Drankje
Ook is er een grote bar waar de vele vrijwilligers graag een drankje inschenken. En uiteraard liggen de traditionele ‘kippebillen’ ook weer op de barbecue! Door de inzet van alle vrijwilligers en vele sponsoren is Kippenbillen Strandparty in 2019 ook weer voor jong en oud gratis toegankelijk.

Bussen
Om het feestgangers vanuit de hele regio makkelijk te maken rijden er diverse bussen van en naar de Vluchthaven in Wijdenes. De bussen rijden vanuit diverse locaties in de gemeenten: Drechterland, Medemblik, Stedebroec en Enkhuizen. Bekijk de Facebook- en/of Instagrampagina of neem een kijkje op kippebillen.nl voor meer informatie en de actuele busroutes.

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.