Kippebillen Strandparty op zaterdag 30 juni 2018 nabij de Vluchthaven van Wijdenes

WIJDENES – Zaterdagavond 30 juni 2018 vind vanaf 20.00 uur de Kippebillen Strandparty, het gezelligste strandfeest van West-Friesland plaats nabij de vluchthaven in Wijdenes. Met de vaste ingrediënten creëert Kippebillen Strandparty al meer dan 40 jaar voor jong en oud een muzikaal strandfeest.

Coverband 8-PM en DJ Dolphin
Dit jaar is er livemuziek van coverband 8-PM, een enthousiaste jonge band met een herkenbaar en swingend repertoire. Tevens zal DJ Dolphin zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond. Het evenement vindt wederom plaats nabij de Vluchthaven van Wijdenes, prachtig gelegen aan het Markermeer. Zoals altijd is er weer een groot en gezellig kampvuur.

Gratis entree
Ook is er een grote bar waar de vele vrijwilligers graag een drankje inschenken. En uiteraard liggen de traditionele ‘kippebillen’ ook weer op de barbecue! Door de inzet van alle vrijwilligers en sponsoren is Kippenbillen Strandparty in 2018 ook weer voor jong en oud gratis toegankelijk.

Bussen
Om het feestgangers vanuit de hele regio makkelijk te maken rijden er diverse bussen van en naar de Vluchthaven in Wijdenes. Check de Facebookpagina van Kippebillen Strandparty of www.kippebillen.nl voor meer

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.