SCHELLINKHOUT – De zwemmer die vermist wordt op het Markermeer in Schellinkhout, blijkt de 34-jarige Teun Waesberge uit Hoorn te zijn. Zaterdagavond 13 juni bleek dat er kleding en een legitimatie waren aangetroffen op een strandje in Schellinkhout, deze bleken van Waesberge te zijn.

Vermissingsbericht
De politie heeft een vermissingsbericht over de 34-jarige Teun Waesberge uit Hoorn inmiddels online gezet en hoopt daarmee nieuwe informatie te verkrijgen. Waesberge is vrijdagavond 12 juni voor het laatst gezien. De Hoornaar sliep van vrijdag op zaterdag bij familie in Zwaag. ’In de ochtend van zaterdag 13 juni 2020 is hij waarschijnlijk nog gehoord door de familie’, schrijft de politie.

Getuigenoproep
In het vermissingsbericht wordt het volgende signalement van de Hoornaar gegeven: Waesberge is 1.85-1.95 meter lang, heeft gemillimeterd haar en bruine ogen. Andere kenmerken die worden genoemd, zijn: huiduitslag op zijn benen, geen gezichtsbeharing en zijn schoenmaat is 46. Hij draagt vermoedelijk een zwart t-shirt met korte mouwen. Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Zoekactie naar Teun Waesberge op het Markermeer

(Foto: De Vermiste Man)